Designad T-shirt

Hej!! jag har designat en t-shirt som det står Glenn o Bubblan på och på baksidan kaninkompisar.Hur man gör: man tar en vit t-shirt som man inte använder och målar med tushpennor som man vill ha den. men Obs! inte tvätta t-shirten ni vet nog varför..... Ps: jag tar kort på min tröja! ha ett fortsatt bra sommarlov!

Hur du bygger dina första hinder!

Hur du bygger dina första hinder När din kanin har blivit riktigt duktig på att hoppa över dina mjölkpakets hinder så kan det vara roligt att ha några riktiga hinder. Jag ska nu framföra några olika hindersorter - och andra viktiga saker som är bra att veta när man bygger ett hinder. Olika sorters hinder När du kommer till en tävling så kanske du blir överraskad av hur många olika hinder det finns. För att kaninen ska vara lite förberedd på detta kan det vara bra att bygga några kopior. Detta är lite olika hinder som brukar vara med på tävlingar och som är bra att öva på hemma. Plank: En kanin som aldrig på tävling har hoppat ett plank blir nog mycket fundersam. Istället för plaströr så har man i stället tunna brädor som är utsågade på sidorna så att de ska kunna hänga på märlorna (märlorna hänger man bommarna på). Vattengrav: En vattengrav kan också vara bra att ha hemma. Det kan man använda vad som helst till, en bunke fylld med vatten passar utmärkt till detta. Annars om man vill ha en lite finare så är det bara att bygga. Den här vattengraven har jag byggt hemma. Mur: På vissa tävlingar finns en så kallad Mur. Det är ett hinder med klossar som staplas på varandra så att kaninen över huvud taget inte kan se över. Detta är ett hinder man måste träna sin kanin på. Inte ens mina klarar det än. Långa hinder: Långa hinder brukar också finnas på tävlingar. Det finns i alla möjliga olika sorters former. T.ex. en Volm, Den har 5 piggar upp som man kan placera bommar på alla möjliga sätt. Volmen är ett svårt hinder för nybörjar kaniner då det är så långt och man kan ha så många olika kombinationer. Rätuppstående hinder: De flesta gör ju ett sådant hinder till att börja med, och visst går det att träna med enbart rätuppstående hinder men kaninen blir mer förberädd inför träning om man tränar på andra hinder.

Bubblan

Hej här sitter jag nu i fåtölljen med i paden o bubblan hon gillar verkligen min blogg , hon är så mysig! :)

Bada..bada..bada

Hej vet ni vad jag gör nästan varje dag med glenn? jag badar honom för att bubblan kissar på honom. så när man har badat honom så är han pyteliten jag kan lägga ut en bild eller video när jag badar honom! mvh klara

RSS 2.0