tjo galopp

Nu måååste jag fixa mitt rum för Clara och dom kommer ju sedan! Och hon kanske ska sova över.<3:)

Earth

Ska ngn släcka lampor kl:20.30 idag?! Det ska iallafall vi!


YEYEYEYEYEY

Vann mot varberg med 3-1 härlig sista match sandö!!! 

Awwww

Hittade på facebook


Ja det visste jag.


MUSIKTIPS?!

PLEASE!<3<33<3<33


Moa om frågestund-

Moa om Frågestund:
Hur kan du vara så go?     Ja moa jag vet inte riktigt det är bara jag.<3 hur kan du vara så go? <3 :)
Kan du visa ett bra tips på att göra när man har tråkig? Hmm visa kan jag nog inte har inte instrallerat videoblogg men ngn gång så. Man kan ju pyssla kolla på tv vara med sitt husdjur städa massor spela fotboll eller innebandy!
Bästa dagen i skolan?    FREDAGAR!!<3



JÄTTEBRA FRÅGOR MOA!! <3<3

:) om frågestund-

:) om Frågestund:
Sommar/vinter      SOMMAR :D
Skola/helg              HELG!:)
Dator/tv
Moa/Clara             så HIMLA svårt att säga för dom är två fantastiska kompisar!! <3<3<3
Innebandy/fotboll   INNEBANDY SÅKLART!! :P :)

Tre frågor:
Vem är den snyggaste killen på jorden? SE ni som inte vet vem han är.....okej han går i 7an på varla.
Detta längtar du till? SOMMARLOV!! <3
Något du önskar hända? ATT FÅ TID TILL EN HUND!!

Snabba frågor?
Bloggar du rekommenderar? moanormarks.blogg.se   fridafridolf.devote.se
Bra/dåliga  jätte bra och roliga bloggar!!

iKlassen
Roligaste JAKOB
Killen JAKOB
Tjejen EBBA
Snyggaste ADAM
Sötaste LINUS
Jobbigaste JONATAN.A DAVID WILLIAM
Bästa MOA,CLARA,FRIDA,EBBA,JOSSE,KAJSA,SARA,JASMIN!! ALLA TJEJER I KLASSEN!!<3<3<3

Det var några frågor från mig
Svara foooooort tack<3                TACK DET VAR JÄTTEBRA FRÅGOR!! <3 :)

HAHA




Moa om FRÖLUNDA:
Hahahahahahaa smexxxxy! Din nya kille klara????;)


HHAHAAHHAHA NÄÄÄ Du!! XD

TAGGA

Match mot varberg idag!! Förra gången förlorade vi men denna gången ska vi vinna!! ELLER HUR?! TAGGA SANDÖÖÖÖÖÖÖ!! Får se hur det blir med foten idag då...men det går säkert bra! för det är ju sista matchen. Sedan ska vi ju på cup i påsk. SKA BLI KUL! pga min fot då ni som inte vet så har jag haft mycket problem med den i 5-6 ehehe. JA i 5an så bröt bröt jag min fot ( Som vi inte visste) på gympan och så helgen därefter spelade jag match.... DET GICK JU SISÅDÄR JA....


               VS        

AHHH

Kollade på en skräckfilm igår som heter THE HOLE. Rekomenderar verkligen. Det handlar om att några flyttar in i ett hus och där hittar dom ett hål mitt i källaren.HUUUUUUR LÄSKIGT SOM HELST!!!










LÄNKBYTE

Med världens bästa moizz


Kolla!!

www.moanormarks.blogg.se

www.moanormarks.blogg.se







Godmorgon


R.I.P

För alla känsliga kolla inte på denna bild. Men när vi gick hem såg vi denna stackarn grät faktiskt.Den hade hål i sig!! RIP dumma fågel eller ngt som gjort detta!


Fredag!<3


Kollar

på Malins Fredagskväll och spelar draw my thing på datorn. Sedan kl:20.00 blire AFV! Och sedan ska vi äta godis kl:21.00 och chilla! TAGGA MATCH IMON!!! :D

Kollar

på Malins Fredagskväll och spelar draw my thing på datorn. Sedan kl:20.00 blire AFV! Och sedan ska vi äta godis kl:21.00 och chilla! TAGGA MATCH IMON!!! :D

Awwwwww


SAKNAR SOMMAREN!


BRAO!<3

Varit super idag! Efterv skolan så spelade vi fotboll med några i klassen och efter en stund gick  jag och Ebba gick hem till mig och åt. Sedan gick vi tillbaka till planen och då var vi bara där och chillade.Efter alla gått hem gick Moa till mig och vi gjorde inte så mkt.  Ska äta pizza sedan ska bli GÖTT! Nu ska jag bara chilla!



HA RE

Lööööördag

Längtar till lördag! Då ska Claras familj äta middag hos oss! Så kanske Clara ska sova över! Ska bli myyysigt!


Tagga BIGGEST LOSER FINALEN IDAG!!! FÅR VARA UPPE TILL KL: 22.00 IDAG!! YEEY!



Clara

Sitter hos Clara och kollar på fixa rummet. Dagen idag har varit helt OK. Nationella gick bra tror jag?Efter skolan spelade vi fotboll med några killar i klassen. Sedan gick jag och Ebba hem till mig och åt sen gick vi till Clara.Så när vi kom in ringde ebbas mamma och sa att dom skulle åka till Ullared. Så jag och Clara har spelat pingis tills nu och pratat om lite saker.

Nu får ni ha en bra kväll!


LÄNKBYTE?!

Känner att jag har fått ner statistiken lite grann. Dom mesta kollar ju på helgerna. Kan ngn?!


FRÖLUNDA

Här får ni dom bilderna jag lovade att ni skulle få se!Har typ tusen men här får ni ngra! Kunde inte ta kort på slagsmål mobilen var för seg men det var ju min gamla såååå....!( Frölunda- Brynäs!)


Smexy målvakt!


















'







Smexy



AWWWW




Frågestund

Kör på en ny FRÅGESTUND! fråga vad ni vill jag svarar på ALLA! PS: BILDEN SER LITE KONSTIG UT MEN DET SKA VARA SÅ! :D


ONSDAG

Vanlig dag idag men jag kollade upp min fot hos skolsköterskan idag och hon sa att jag har sträckt min fot-muskel.....låter knäppt men jaja.Hon sa att jag tränar för mycket och att jag ska vila foten någon dag eller vecka. Men det går inte!!  Ska träna idag ändå...säg ingetXD Tror att jag inte ska gå på fotbollsträningen imon bara men får se på innebandyn idag om det går. Annars får jag kolla på. :s
Ja det var nog allt för mig just nu. Har gjort spanskan som var SKIT lätt! :D


HA RE

God

God frukt man äter !! Honungs och vattenmelon!!<3333 love it! Bilden kanske inte kommer upp pga http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se appen dampar.


Beautiful

It's à beautiful day! Nä nu ska jag faktiskt göra läxan.


Tjo

Idag har det varit en fantastisk dag. Det börjar bra med slöjden jag syr mig inte i fingret och vi får sluta 13.45 istället för 14.20 as gött!! Det var bara för att våran lärare skulle till sjukhuset. Sedan har vi spelat fotboll på konstgräset ända sen nu och det har varit super i detta väder. När jag kom hem åkte jag skateboard och nu snart ska vi äta. Lägger in mera inlägg senare.


Ha det!


Godmorgon

Godmorgon! Helt vanlig tråkig Tisdag idag då.....hoppas att jag inte syr mig i fingret denna gången. :S



Ha det


Awwwww


God

God kvällsmat nu! <3


Ja då kör vi....

Varit en helt vanlig dag idag bara att jag hoppade över gympan. OCH DET VAR INNEBANDY!!! Men det gör inte så mkt för rätt sommdet är kan man få en spark i röva eller en klubba i huvudet. Inte för att vara taskig då men våran klass behöver nog lite träning för det ja........

BTW är det ngn annan som spelar innebandy? Känner att det inte är så mkt tjejor som spelar innebandy. Konstígt??...Kanske att jag är lite killig? .......För det är ju VÄRLDENS bästa sport enligt mig.


Ha nu en bra kväll så hörs vi senare!


Awww<3

Tack så mkt Wilma! Blir sååå glad av sånna kommentarer!! <3 vilken ras är din kanin?<33:D


Instagram

Snälla följ mig på Instagram! Heter byklara


Bilderna







































Glömde.....

Skriva att jag har varit med Emil,Loke Och Alice. Så det har varit rena hundpartyt idag! haha! Men det gillar jag!
Kanske lägger ut en bild på alla hundarna sedan. Men idag är det ju våffeldagen och vi åt våfflor till lunch. Mina kusiner har också hälsat på och då hade dom med deras hund Loke. Vi satte upp studsmattan på landet och så gjorde vi lite annat. Nu ska jag Ladda upp bilderna som jag sa i det förra inlägget.


HA DET

GÖTT!

Härligt väder det varit idag. Åkt monkey bike nästan hela dan och så har jag självklart varit med kaninierna. Ville verkligen inte åka ifrån sommarstugan! Men man måste ju.... Så nu sitter jag framför datorn och ska snart ladda upp lite bilder ffrån helgen. Kommer i nästa inlägg. PÖÖZZZZZZ!

Landet

Varit mest med kaninerna idag! Så har jag åkt monkey bike! Väldigt kul! Som sagt kunde jag inte vara med på matchen idag. Pga min fot. Bubblan blir så himla glad när hon kommer ner till landet. Ni får bilder om några dagar.Gör det så fort jag kan.:)


Ha de


Blir ingen

Match idag för att min fot gör såååå ont! Hatar det! Men idag får den vila.


Haha

Sant


Godmorgon

Ligger i sängen och fixar med min nya mobil.
Ska vänta tills klockan är halv tio för då så ska vi väcka Calle och så ska vi äta frukost.Är verkligen jätte hungrig. Själv vaknade jag vid 7-tiden,så nu ligger jag bara och väntar på att Calle ska vakna!:S det kommer att ta låååång tid.


Awwww


Grr

Hej! Jag har ínte kunnat blogga pga läxor och mobil. Om man går in på en app så krashar det. Men idag fick jag min iphone 4. såå glad! Efter skolan gick jag,Ebba och Clara till kungs och köpte en stor glass och satte oss på en bänk i solen! såå mysigt! Sedan ska vi åka till landet! ska bli väldigt kul! Näää nu måste jag fortsätta med mobilen. Tagga match imon!


Ha det!

Sol

Sitter ute på min balkong och bara myser!! Med- Läxan,Filten,mobilen,datorn och jag



Tagga Frölunda sedan!! 

FRÖLUNDA!<3

Hej glad idag! Pappa har fixat biljeter till frölunda matchen idag! Vi ska gå med våra kompisar det ska verkligen bli jättekul! Pappa älskar hokey och sport.

Men idag har jag haft ont i mitt finger, men man har så bra kompisar så dom hjälper en. <3<3<3<3<3<3<3

Nu ska jag sätta mig på ballkongen och göra läxan.Ska bli skönt i detta väder! :) :D


Lägger ut bilder på matchen sedan!

HA DET!

HAHAH


Meh asså GUUUD!

Idag har det varit min skitdag först nationella prov i matte sedan på slöjden så var jag jätte trött efter alla nationella. Så jag råkade sy mig i fingret jag slappnade av och så tryckte jag för hårt , på knappen och då blev det några styngn i mig. Så jag kände mig lite yr och så när jag ficjk gå till ett annat rum och skolsystern fick komma ovh dra ut nålen. Den hade åkt i genom mitt högra pekfinger. Så nu skriver jag inte så bra på datorn. Men jag fick smärtstillande och nu ska jag bara ta det lungt och ha bandaget i 1 dag. Tur att ja inte hade ngn träning idag. PUST PUST! När jag gick hem så följde Frida och josse mig en bit vilket var jätte snällt!!<3 Tack! :)
Clara skulle till frissan så ja. nu ska jag nog spela lite wii och spela på datorn. Ha det så bra så länge så hörs vi senare! Kanse lägger ut en bild på mitt finger sedan......Med bandage!!

PÖZZ

Godnatt

Godnatt alla sötnosar! Skriver/ses imon!! Tagga nationella imon då!!!:0:)


Slö

Ligger och slöar i soffan! Kollar på familjen Annorlunda.


Men herregud!:(

stakarn!!:(((


Hello!

Tagit spruta idag gjorde ont först när hon tog den.sedan så efteråt gjorde det ondare. Ja sedan har man tränat och det blev en hårdträning! MEN DET GILLAR JAG!!! :) det är bra för då blir man starkare och friskare plus bättre kondition.


Nu ska jag repetera lite matte och sedan så ska jag kolla på familjen annorlunda. Man blir verkligen glad av det programet.:) Japp sen så får man hoppas på att man sover bättre idag då! Kommer att sommna som en stock! Hahaha!


Ni får ha det så bra så syns vi sedan tror jag!!...


Bakat

Jätte goda bröd! Faktisk jätte nöjd!

Matchen och sånt

Hej! Matchen gick sådär men vi kämpade jätte bra! Det var 96 och 97or asså 3-2 år äldre än oss! Men det blev 10-2 till dom. Och dom tacklas som in i he****e. Jag flög omkring där på planen typ. Aja skola imon......ska nog baka ngt nu. Innan städade jag kaninburen och det var inte litet skitigt nää.

Ha de!


Åker nu! Tagga!! Fast dom är ju 97 och vi är 99......


KOder till alla er som har FB

  Sidan heter www.Robinh.nu

Godmorgon

Godmorgon! Tagga match kl:1 idag då!


Godnatt

Godnatt nu då! Tagga match imon! Ska sova länge imon...som jag aldrig gör.Det går verkligen inte att dova längre än till kl:7..!!! Nu är kl: 00.00 och jag måste faktisk sova nu!


Pözz


Haha

Testa det går verkligen inte


Hemma

Från en härlig träning! Det var kul och imon ska vi ha match mot Onsala. TAGGA!!! väntar på att pappa ska bli klar med maten. Någon som vet vad som kommer på TV idag? :P

Godmorgon

Ska vara med Moa idag sen ska jag träna. Lördag idag! DET BLIR MKT GODIS! <3 Lägger in mer inlägg sedan. pözz

Haha

Kollade wordfeud och hade bokstäver så man kunde skriva Loreen.


Hamburgare

Åt hemgjorda grillade hamburgare förut! Så saknat asså! Kollar på en film nu.Pappa sa att han ska få en iphone 4s på jobbet.Så jag ska få hans gamla iphone 4!! Sååå glad!:)
Ska inte gå och lägga mig än men jag säger GODNATT!

Ps: Bilden är tagen med min iphone 3gs.


Dagens!!! Haha

Ser ni?


Fredag<3

Varit med Moa och Kajsa och hennes lilkasyster idag.Spelase fotboll! Den så gick jag till Clara och nu är jag hemmma. Så nu ska jag ta en varm och skön dush.<3

Ha de


Saknar er

Saknar er o sommaren! Till-Alice,Nora och Lina! Ses i sommar!<3


Min fina

Bakrundsbild

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2462885/images/2012/pic_194084689.jpg" class="image">


God natt

Kollar på biggest loser och ska vänta på pappa,för att han är på innebandy träning.

Godnatt snart då!


SVAR

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag vill hehehehegeeh <3

2012-03-14 @ 21:07:41
URL: http://moanormarks.blogg.se/




Svar: Då gör vi det! Gör det imon då! efter skolan! <3 <3:)

BESTÄMT MIG!

Nu så ska ni se vad jag har kommit med!!

Jag tänker blogga när jag vill tex: i skolan mm så jag inte behöver blogga på lkvällen och jag ska börja skriva om andra saker också.

BUHUHUH :(

Statistiken bara blir mindre och mindre. :( :´(

<3

Det vill nog alla göra<3


Wonderful

Älskar denna dag! Först hade vi kängguru tävling i klassen och över hela landet! Det var ganska svåra uppgifter men roliga! Sedan har vi redovisat hela dan typ om våra konstnärer. Jag o Sara hade Carl Larsson.Sedan blir det fotboll! Har precis lärt morfar lite mer om FB.


Love!


Länkbyte?!

Någon som vill göra ett länkbyte med mig?! i sånna fall kommentera!

Hemma

från en härlig innebandy träning! ( Y ) så nu ska man äta och sedan kolla på sveriges mästerkock!

Ser ni hunden?

HAHAHAH ser ni den?



Matte på g sedan..........

Först ska jag göra läxan och det blir då matte.
 

Sedan blir det innebandy.





Sedan blir det mat.




Sedan blire






Då ska jag kolla på sveriges mästerkock!








Dagens bloggar

www.jao.blogg.se

www.LOVE.blogg.se

Sommar bilder 3 st

PÅ EN GÅRD

VASKO

FÖL PÅ LANDET

Dagens google bild


ROOOOLIG DAG! :D

Det har varit en rolig dag idag! Efter skolan spelade vi fotboll! Och det var jätte kul! Sedan så cyklade jag hem och åt utomhus. Så nu sitter jag här och äter färska vindruvor och kollar ut mot solen. Innebandy träning sedan då!! <3


Dagens bloggar

www.linneadotevall.devote.se

www.sofiahoglander.devote.se

Räls

Så här ser en räls ut ni som inte vet:

PS: BILDEN ÄR TAGEN FRÅN GOOGLE.




MMMMM.......................


Sommar bilder 3 st

PÅ EN GÅRD

EN KONSTIG INSEKT VI HITTADE PÅ LANDET

PÅ LANDET

Dagens google bild


Hej tandställning! :(

Helt ok dag idag! Men på slöjden så blev Carin våran slöjd lärare JÄTTE sur typ...jag hade inte gjort något men hon började skälla på mig. jag ba jaha...:S

Sedan skulle hela klassen spela fotboll efter skolan men inte jag.:( Jag skulle till tandläkaren!:( Det var as läskigt.............NOT! Alla är ju typ rädda för tandläkarna! Fattar ej det!?
Aja jag ska få räls...........sååå nu står jag i kö till att få det. typ om en månad får jag det.:O

Dagens bloggar

www.blondblueyed.blogg.se


www.klaramoasblogg.blogg.se

Dagens google -bild

Nu ska jag testa med dagens google bild då:

Djurvitsar - vitsar och skämt om djur. Främst många galna ordvitsar.NAWWW

Sommar bilder 3 st

PÅ EN GÅRD
NYFÖDDA KYKLINGAR (STAVNING)  PÅ
GÅRDEN

NYFÖDDA FÅR UNGAR

JAdå

Hej!
Har varit en rolig Måndag idag. Vikare vilket är kul. Han heter Lars och berättar historier för oss och han är jätte rolig! HAN ÄR EN SUUUUUPER BRA LÄRARE!! Så vi har varit på simhallen idag också. KUL!! Sedan så kollade vi på hairspray på muskien för vi hade Gunnel ( vikarie ). Sedan har man varit ute med kaninerna innan man  tränat och så. Pappa kom hem idag också så det var super kul! NU FÅR NI HA EN BRA MÅNDAGS KVÄLL! Så ses vi!

Bubblan

Hänger med Bubblan innan träningen.


Sommarbilder 3 st

Knarren
FÅREN I GREBBIESTAD
ROSOR PÅ LANDET

Kanske....

att jag ska börja med dagens bild också! Får la se när sommar bilderna är slut xD.

GAHAHHA

var bara tvungen att lägga ut denna:



Dagens Bloggar!

www.malinblocks.blogg.se

www.annibramforss.devote.se


Söndag

Sommnade kl: 03.00 igår och vaknade kl: 08.30. SUCK! HHAHAH aaaaa vi hade kul iallafall.


Men idag så åt vi frukost sedan så kollade vi på en film och sedan så gick vi ut och spelade fotboll och kubb. Efter det drack vi saft och satt på min balkong.



// KLARA

Gomorron

Sovit bra men vi var uppe typ till 3.
Bara att tjejerna pratade om moas drömmar och bröllop mm.


Rekomendera

Dagens bloggar kör jag nu istället det blir 2 bloggar varannan dag:

www.fridafridolf.devote.se

www.sariisens.blogg.se










Match

Matchen gick bra mot Fjärås vi vann med 17-0. När vi åkte hem så var det ponny-ridning några gator ner. ( Brukar dom ha ganska ofta). När jag dushat så åt jag pannkakor. Och nu väntar jag på att tjejerna ska komma.

Sommar bilder 3 st



 I GREBBIESTAD


 STUDSMATTA PÅ LANDET

Fotbollsmatch

Drar nu då


Sommar bilder 3 st

 PÅ KNARREN NÄR JAG HOPPAR
 PÅ CYKEL RUNDA PÅ LANDET

I GREBBIESTAD HOS BÄSTISENS FARMOR OCH FARFARS PLACE.  



NU FÅR NI VÄNTA TILLS IMON...MOAHAHA

Fredag!! <3

Nu blire fredagsmys!!!!!!<3 idag så har det varit en ja rolig dag. Skolan sedan kungs efter det städade jag mitt rum. Sedan när Calle kommer ham från träningen så ska vi äta tacos. Imon blir det match mot Fjärås och på eftermiddagen så ska jag,Frida,Moa och Clara åkte ner och köpa godis sen ska vi äta pizza och sedan kolla på melodifestivalen. Ska bli mysigt och kul!! :)

Nu får ni allt vänta

för varje dag lägger jag upp 3 st sommarbilder. Ska bli kul!

Sommar bilder saknar sommaren!!!

PÅ LANDET
 HAHAH 2011 SKOLAVSLUTNING DET ÄR JAG SOM KOLLAR MOT KAMERAN.
PÅ EN GÅRD NGNS I FRILLESÅS.

Träning

på G halv 5 , lite tidigt men ändå. Ska bli kul!!  Pluggar spanska nu tröööööööök. :()

Skola

Hej! Skolan nu och det är skit väder!!! Hatar vädret.får se ikväll om fotbollen blir inställd.Får inte hoppas det!


Sitter

och kollar på sveriges mästerkock! Jättebra faktiskt. :) Hinner inte blogga mer idag men imon. Haft innebandy idag ju så man är ju lite trött. Idag så har jag,Frida,Clara,Josse,Moa och Ebba mysat med spel och frukt. :) Det var mysigt. Kajsa kunde inte idag men det blev en bra dag ändå. När alla förutom jag,Clara och Frida gått hem så kollade vi på bananer i pjamas. XD Det var kul men alla skrattade för att det var så dåligt. HahahXD sedan så efter ngra avsnitt så var det en nalle som inte ville ha gröt och då sa han: jag vill inte ha en sur jävla gröt! Sååååå barnvänligt va?? XD XP

Snabb bild onödigt inlägg


Inne nu

från kaninerna klippt klorna borstat dom mm. Söta dom e!!! Det blev för kallt så jag gick in efter ca: 40 min. Ska bli kul att spela in resten av filmen sedan. Men nu ska jag göra läxan tills imon på en studiedag...........




LOVE

Studiedag

Har jag sagt att vi har studiedag idag? Aja det har vi och det är as gött!<3



Ps: är hos kaninerna nu här får ni en bild:


Godmorgon

Godmorgon! Idag så blire att vara med kaninerna på morgonen och sedan spela in filmen.:) lägger ngt inlägg senare under dagen.

Love


Hej

om ni undrar så är detta bara en tillfällig test-header ska fråga Moa imon hr man gör den bättre.



BARA SÅ ATT NI VET........

Moa häääär!

Tjabba! Moa (www.moanormarks.blogg.se) här! Jag vet att jag inte bodde blögga här men jag har inget bättre för mig. Idag hade vi nationella. Det gick bra med mig för Klara också. Hehe vi var i samma grupp. Jag tycker verkligen att ni ska fortsätta läsa klaras blogg!!!! Hon uppdaterar faktiskt nästan varje dag. Super bra elr hur??? Jag ska nog sluta lägga tid på klaras blogg nu. Det är ju hennes arbete och hon klarar det bättre själv.
Blir super glad om ni kollar min blogg!
www.moanormarks.blogg.se
Ha d gött!!!!!!:-*

Idag

Så har vi haft nationella prov i svenska. Det var helt OK. Men idag blire ingen film inspelning pga att Kajsa inte kunde. Det va synd men aja. Så imon äre studiedag och vi spelar in imon. Nu ska jag o moa dra till fotbollsplanen så ska vi spela fotboll med tjejorna. Headern jag gör på heter www.pixlr.com bra sida som man inte förstår men som går bra.  

Tilfällig header

KOmmer snart

Tilfällig header

KOmmer snart

Såååå

Nu har jag lagt in alla spanska glosorna på Glosboken. pust pust!!!




LOVE

På lördag

Spelar vi mot fjärås :S men vi är ändå bättre :D.

Saknar er :( <3

Hej!

Ville bara säga att jag sakna Alice & Nora jätte mycket. Vi brukar vara med varandra på sommaren. <3 :)



SAKNAR ER! <3 :)

Efter längtade bilder

hum hum... Här får ni bilder från i sommras när jag badade Glenn bland annat. Sommarstugan och Knarren (Ö) också.



HÄR BADAR JAG GLENN

 HÄR MED

 MINA BEN OCH HAVET PÅ KNARREN


KOMMER FLER SOMMAR BILDER NGN ANNAN DAG.



Dagens Blogg

är www.emmaclarin.blogg.se en fin blogg med mkt bra saker! :D

Hej!

Rolig dag idag Skolan var helt ok men efter skolan hade jag fotbolls-träning. Det var jättekul! Ähh vad ska jag skriva........ Jo just det på lördag äre fotbollsmatch! Och efter det ska jag,Frida,Moa och Clara sova över hos mig och gå ner och äta på rozzi ( pizzeria) kommer att bli jätte mysigt. Nationella prov i svenska imon då....
Efter skolan imon ska vi fortsätta med vampyr filmen. Och på onsdag har vi studiedag!!!!!!!!!!!!!!!!:D Kommer bli en rolig tisadg imon I LOVE SLÖJD! Såååååå det kommer bli en snabb vecka detta.



L.O.V.E

Match

Gårdagens match


Den gick bra var väldigt trött och så men men. Iaf så stod jag i sista perioden och släppte in ett mål. Men det var inte mitt fel. Domaren stod och pratade med mig om att jag skulle flytta målet. Och helt plötsligt flög det in en boll i mål......GRRRRR BLIR SÅ SUR PÅ DOMAREN. Men vi vann med 4-3.


LOVE

NÅGON??

ÄR DET NÅGON SOM KAN VARA MED MIG IDAG????!!!! ÄR HELT FOREVERALONE!!

Hade inte tid

Jag hade inte tid att blogga igår för att vi hade gäster. Men jag tror att jag ska sluta med dagens låt för det är ganska jobbig att hålla på så. Men iaf så ska jag inte göra något speciellt idag :( inga kompisar kan nästan och några orkar inte :(. Så idag är jag foreveralone......


L.O.V.E

Då drar man..

Till vinberg och spelar innebandy match! Ska stå en halvlek! Har aldrig stått på match:S men vad gör man inte för bästisen?:) Önska mig lycka till!:)


Dagens låt

är drive by med Tain   en suuuper låt som jag älskarrrrrrr!!

Ladda ner på sportify eller checka youtube!

Dagens blogg är

alexandrahillgren.devote.se  Fin blogg!!:)

Fredag

Hej! Kort inlägg för att jag är super hungerig.inspelningen har gått bra.:) Men det var lite rörigt hahahhaXD

Men alla tjejer var asgryma! Coola vi var!!:)

Bild där vi spelade in filmen:

Love


Ute Snart då

Då ska man filma in en film snart då!:)


Godnatt

Nu står jag o borstar tänderna.Är jätte trött idag vet inte vrf. Men dåblire ingen Biggest Loser idag.


Godnatt <3


Hittade lite roliga saker på google

pizapcom13034026856562.jpg2bakgrund.jpg
3bakgrund.jpg
8bakgrund.jpg
twiligtbakgrund.jpg PÅ GOOGLE


Favo appar

HAAHAH inget att göra sååå......

 MED MYCKET MERA APPAR!

Dagens blogg

Det blir fridafridolf.devote.se  en jätte bra blogg! som kompisen har gjort :D <3

Dagens låt

Är "Why start a figher" med Lisa Miskovsky en JÄTTEBRA låt som vart med på melodifestivalen.

Ladda ner på sportify eller checka Youtube.




L.O.V.E

Det är en vanlig dag och jag hare bra, jag hare bra idag. (Ulrik Munter)

Hej!
Rolig men ändå lite konstig dag. Vi hade vikarie Lars och han är 69 år:). Ja men då berättade han historier för oss och så! ASBRA LÄRARE!! jaop sedan planerade vi lite inför imon. För då ska jag,Moa,Frida,Ebba,Kajsa,Clara,Josse,jakob och kanske Fabian spela in en Vampyr film!. Kommer att bli jättekul!

PS: SKRIV GÄRNA VAD JAG SKA SKRIVA OM HÄR PÅ BLOGGEN. JAG BER ER PLEAZZZZZZE.

L.O.V.E



RSS 2.0