Saker som är kul att kunna

kaniner gillar att leka och behöver mycket motion låt den komma ur buren åtminstånde 1 gång om dagenkaniner är aktivast på morgonen men på kvällen är det den bästa tiden för lek. 
                                                     
                                                   GNAGA

           kaninernas tänder slutar alldrig att växa. vildkaniner håller tänderna korta genom att gnaga på rötter och växter .låt din kanin få en gnageleksak eller en gren från ett fruktträd att fila ner tänderna på. ps gnageleksaker finns i djuraffären. om kaninen gnider sig mot dig känner den sig trygg.
                                                 tam kanin 
 
ju mer du pysslar om din kanin desto tamare blir den.klappa den varje dag. kaninen är stark och sparkar dig omden känner sig orolig. om kaninen gör motstånd så ska du genast sätta ner den i buren.UNGA KANINER LÄR SIG SNABBARE ÄN ANDRA!!!! om kaninen lyder dig ge den en godsak tex morot . klorna blir en kam tungan blir en tvättlapp ... öronen tvättas noga. låmghåriga kaniner behöver tvättas varje dag . du måste också hjälpa till med pälsen kamma kaninen.kaniner är noga att hålla sig rena så städa buren minst en gång i veckan.när kaninen ser eller hör eller känner sig hotad så sitter den rakt upp för att uppfatta vad som händer. men kaninen kanske också gör det när du tar fram maten. bli icke orolig om kaninen äter sin avförning det är ett naturligt vitamintillskott. stör ej din kanin om den ligger utsträckt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0